Yogaklasser

Hur fungerar det?

Yogaklasserna kan du boka och träna när du själv vill och har möjlighet. Du har tillgång till klassen under ett dygn. Träningen börjar med en kortare meditation och mental inställning. Att lämna det du varit med om tidigare under dagen men också lämna tankarna på det som ska komma senare och fokusera på nuet. 

Yogaträningen är enkel att följa men ger dig också alternativ till utmaning om du vill ha det. Ibland kombineras yogaträningen med en andningsövning och soundhealing på slutet (se förklaring under Soundhealing). Vissa yogaklasser är lite lugnare, andra mer kraftfulla. Du kan välja i menyn vilket som passar bäst för tillfället.

Varför Yoga?

Jag upplever att yoga är ett jättefint redskap till att lära känna dig själv. Hur det känns i kroppen när du arbetar med de olika övningarna. Vad är det för tankar och känslor som kommer till dig när du tränar? Hur känns andningen i kroppen? Yoga betyder på Sanskrit att ”föra samman”, att förena kroppen och själen. 

Andningen agerar som en drivande motor och alstrar livskraft ”prana” ”qi” genom din kropp och dina energibanor ”meridianer” och ditt ”chakrasystem”. Allt detta har stor inverkan på ditt mående och välbefinnande och är välbeprövade metoder från cirka femtusen år tillbaka, vad vi vet… men kan vara ännu äldre också.

Titta gärna på min Youtubekanal där jag beskriver på enka sätt vad allting betyder, om det är någonting du inte förstår eller ord som verkar oklara.