Guided by Hanna

Känner du också att du håller på att bli mer medveten?
På tydliga sätt guidar jag dig i din själsliga utveckling.

YouTube

Instagram

Facebook

Spotify

Det är jag som är Hanna.

Du kan se mig som en vägvisare som hjälper dig navigera genom din utveckling, för att uppleva mer känslor som; lugn, glädje, känna mening, och hitta din egen kraft. Många gånger har jag själv upplevt min egen navigering som svår att förstå.

Jag vill därför dela med mig av allt det jag lärt mig, arbetat med och mina egna erfarenheter. Mitt mål är att förklara på så tydliga och enkla sätt det går, och kanske kunna göra det lite enklare och lättare för dig att förstå?

Välkommen till min sida.

Här på hemsidan kan du beställa hem yogaträningsklasser, soundhealing med klangskålar och guidade meditationer, som du kan göra och lyssna på själv hemma när du vill, och kanske behöver lite lugn och ro för din egen utveckling.

Det känns roligt att samla allting jag håller på med under ett och samma tak och jag hoppas jag ska kunna inspirera dig och kanske lära dig någonting? Mitt mål och det jag brinner för, är att lära ut och förklara på så enkla sätt det går, vad det är som händer om du vill utvecklas mer själsligt. Genom mina guidade handledningar eller tutorials på Youtube, kommer jag göra mitt allra bästa för att lära dig, och förklara på enkla och tydliga sätt, det jag själv har lärt mig och upplevt. Jag vill ta med dig ut i naturen och låta dig att se och känna allt det vackra och fina genom mina bilder och filmer. Med de vibrerande klangskålarna vill jag spela och sjunga för dig, för att väcka din egen helande kraft.

”Att få lära ut det jag själv har lärt mig till andra människor, fyller mig med så mycket energi, pepp och kärlek. Känslan är som att ge bort en värdefull present till någon du tycker mycket om.”

Produkter med Woolementor

Kommentarer från hennes kunder